Αρχική Σελίδα Νέα

Τι είναι υψηλά χωρίσματα γραφείων;

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Κινητοί τοίχοι χωρισμάτων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Κινητοί τοίχοι χωρισμάτων για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Είχαμε εγκαταστήσει τον τοίχο χωρισμάτων - επέλυσε καλά και ο πελάτης μας είναι ευτυχής. Έτσι θα επιθυμούσαμε να σας ευχαριστήσουμε για την παράδοση υψηλή - ποιοτικά αγαθά

—— Ειλικρινής

Είμαι τόσο ευτυχής να συνεργαστώ με Bunge. Τα προϊόντα τους με την καλή ποιότητα και την αρκετά ανταγωνιστική τιμή. Οι πελάτες μου το συμπαθούν πάρα πολύ.

—— Χάριτος

Έχουμε πολλή επιχείρηση με Bunge από το 2011, ελπίζω ότι έχουμε περισσότερες διαταγές και συνεχίζουν να δίνουν την καλύτερες υπηρεσία και την ποιότητά μας.

—— Ρότζερ

Το Bunge είναι πολύ σοβαρό και ο αρμόδιος προμηθευτής, τοίχοι χωρισμάτων έχει την καλή ποιότητα και την υψηλή υγιή απόδειξη.

—— ο Κάρολος

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα

Τι είναι υψηλά χωρίσματα γραφείων;

Τι είναι υψηλά χωρίσματα γραφείων;

Τι είναι υψηλό χώρισμα γραφείων; Το υψηλό χώρισμα γραφείων καλείται επίσης τον τοίχο χωρισμάτων κραμάτων αργιλίου, τους θαλαμίσκους γραφείων και σταθερούς τοίχους χωρισμάτων. Είναι ένα είδος χωρίσματος που μπορεί να διαιρέσει το διάστημα. Το επαγγελματικό γραφείο που το υψηλό χώρισμα μπορεί όχι μόνο να πραγματοποιήσει τη διαστημική λειτουργία χωρισμού, αλλά και αυτό είναι προφανώς ανώτερο από τον παραδοσιακό τοίχο χωρισμάτων από την άποψη του φωτισμού, υγιής μόνωση, πυροπροστασία, προστασία του περιβάλλοντος, εύκολη εγκατάσταση, επαναχρησιμοποιήσιμος, και μαζική παραγωγή.

 

Υπάρχουν δύο τύποι υψηλών χωρισμάτων γραφείων: κάποιος είναι του ξύλινος, άλλο είναι το χώρισμα γυαλιού. Το τυποποιημένο πάχος είναι 85 χιλ. Υιοθετεί τη δομή σχεδιαγράμματος κραμάτων αργιλίου και το μετριασμένο διπλός-βερνικωμένο γυαλί, καθώς επίσης και τη διευθετήσιμη γρίλληα παραθύρου.

 

Τα υψηλά χωρίσματα γραφείων μπορούν να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο στα γραφεία. Επίσης ευρέως χρησιμοποιούνται στους τόπους συναντήσεως EXPO, έκθεση, μεγάλες και μέσου μεγέθους αίθουσες συνδιαλέξεων, πολλών χρήσεων αίθουσες, ξενοδοχεία αστεριών, επιχειρησιακά γραφεία, βίλες υψηλών σημείων, πανεπιστήμια, τράπεζες, νοσοκομεία και γραφεία, μεγάλες. Είναι ακριβώς ότι οι τρέχοντες παραγμένοι μαζικά κατασκευαστές είναι ο περισσότερο πρόσεξαν την αγορά διακοσμήσεων γραφείων, έτσι οι άνθρωποι είναι εξοικειωμένοι να αναφερθούν συλλογικά στους θαλαμίσκους αυτών των γραφείων ως χωρίσματα ανώτερων αξιωμάτων.

 

Υπάρχουν πολλές επιφάνειες των υψηλών χωρισμάτων γραφείων. Τα παραδοσιακά υψηλά χωρίσματα περιλαμβάνουν τους τοίχους γύψου και τους πίνακες μελαμινών. Αυτήν την περίοδο, υπάρχουν τρία στρώματα του single-layer γυαλιού, του γυαλιού διπλός-στρώματος, και του παγωμένου γυαλιού. Η γενική εμφάνιση είναι όμορφη και κομψή. Το υψηλό χώρισμα γραφείων έχει την άριστη τεχνολογία επεξεργασίας και τη δομική απόδοση, τα ανεξάρτητα δομικά συστατικά κάνουν την εγκατάσταση, συντήρηση, αποσύνθεση, επαναχρησιμοποιούν αποδοτικότερο, και έχουν την καλή υγιή εκτέλεση μόνωσης και πυροπροστασίας.

Χρόνος μπαρ : 2020-01-17 11:08:07 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Buffy

Τηλ.:: 86 15899953127

Φαξ: 86-20-81717767

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)