Πώς να βελτιώσει τη διαστημική χρησιμοποίηση;

March 23, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να βελτιώσει τη διαστημική χρησιμοποίηση;
Πώς να βελτιώσει τη διαστημική χρησιμοποίηση;
 
 
Σήμερα το διάστημα είναι όλο και περισσότερο σημαντικό σε αυτήν την σύγχρονη κοινωνία. Ειδικά στο Χογκ Κογκ, η διαστημική χρησιμοποίηση είναι ένα θεμελιώδες ζήτημα για τα εμπορικά ανοίγοντας διαστήματα, όπως η αίθουσα συμποσίου ξενοδοχείων, η αίθουσα συνδιαλέξεων γραφείων, το δωμάτιο κατάρτισης, το σχολείο, το κέντρο συμβάσεων, το στούντιο, η εκκλησία, κ.λπ….
 
Πραγματικά το κινητό χώρισμα τοίχων είναι καλή λύση για τη διαστημική χρησιμοποίηση. Μπορεί να σας βοηθήσει να χωρίσετε ένα μεγάλο ανοίγοντας διάστημα σε 2 ή περισσότερα μικρότερα δωμάτια καθώς συμπαθείτε. Έτσι μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις διαφορετικές συνεδριάσεις ή τις γιορτές συγχρόνως.
 
Για περισσότερη λεπτομέρεια, pls αισθανθείτε ελεύθερος να έρθει σε επαφή με τη Michelle: το michelle@gzbunge.com ή 0086 13928983277 (whatsapp & wechat)
 
#movablewall #moveabledoor #foldablepartition #hotelpartition #temporarywall #door #conferenceroompartition #office #officepartition #slidingdoor #spacemanagement #division #spacedivision #manufacturer #partition #wall #operablewall #banquethall
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να βελτιώσει τη διαστημική χρησιμοποίηση;  0