Αρχική Σελίδα Νέα

Κινεζική νέα ειδοποίηση διακοπών έτους.

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Κινητοί τοίχοι χωρισμάτων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Κινητοί τοίχοι χωρισμάτων για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Είχαμε εγκαταστήσει τον τοίχο χωρισμάτων - επέλυσε καλά και ο πελάτης μας είναι ευτυχής. Έτσι θα επιθυμούσαμε να σας ευχαριστήσουμε για την παράδοση υψηλή - ποιοτικά αγαθά

—— Ειλικρινής

Είμαι τόσο ευτυχής να συνεργαστώ με Bunge. Τα προϊόντα τους με την καλή ποιότητα και την αρκετά ανταγωνιστική τιμή. Οι πελάτες μου το συμπαθούν πάρα πολύ.

—— Χάριτος

Έχουμε πολλή επιχείρηση με Bunge από το 2011, ελπίζω ότι έχουμε περισσότερες διαταγές και συνεχίζουν να δίνουν την καλύτερες υπηρεσία και την ποιότητά μας.

—— Ρότζερ

Το Bunge είναι πολύ σοβαρό και ο αρμόδιος προμηθευτής, τοίχοι χωρισμάτων έχει την καλή ποιότητα και την υψηλή υγιή απόδειξη.

—— ο Κάρολος

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα

Κινεζική νέα ειδοποίηση διακοπών έτους.

Κινεζική νέα ειδοποίηση διακοπών έτους.

Το κινεζικό σεληνιακό νέο έτος έρχεται, η επιχείρηση BUNGE θα έχει μια επιθυμία διακοπών από τις 20 Ιανουαρίου ως τις 2 Φεβρουαρίου που όλοι έχετε καλές υγείες, καλή μια τύχη και πολλή ευτυχία καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Και πολύ θαυμάσιο το 2020 μπροστά.

 

Κατά τη διάρκεια εκείνου του χρόνου, εάν έχετε οποιεσδήποτε απαιτήσεις σε παραγγελία τα προϊόντα μας ή, pls αίσθηση ελεύθερη να μας έρθει σε επαφή με ανά πάσα στιγμή. Είμαστε σε ανοικτή γραμμή πάντα για σας όλοι.

 

Χρόνος μπαρ : 2020-01-17 15:38:44 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Buffy

Τηλ.:: 86 15899953127

Φαξ: 86-20-81717767

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)