Αρχική Σελίδα Νέα

Γνώση τοίχων χωρισμάτων Bunge

Πιστοποίηση
Κίνα Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Είχαμε εγκαταστήσει τον τοίχο χωρισμάτων - επέλυσε καλά και ο πελάτης μας είναι ευτυχής. Έτσι θα επιθυμούσαμε να σας ευχαριστήσουμε για την παράδοση υψηλή - ποιοτικά αγαθά

—— Ειλικρινής

Είμαι τόσο ευτυχής να συνεργαστώ με Bunge. Τα προϊόντα τους με την καλή ποιότητα και την αρκετά ανταγωνιστική τιμή. Οι πελάτες μου το συμπαθούν πάρα πολύ.

—— Χάριτος

Έχουμε πολλή επιχείρηση με Bunge από το 2011, ελπίζω ότι έχουμε περισσότερες διαταγές και συνεχίζουν να δίνουν την καλύτερες υπηρεσία και την ποιότητά μας.

—— Ρότζερ

Το Bunge είναι πολύ σοβαρό και ο αρμόδιος προμηθευτής, τοίχοι χωρισμάτων έχει την καλή ποιότητα και την υψηλή υγιή απόδειξη.

—— ο Κάρολος

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Γνώση τοίχων χωρισμάτων Bunge
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γνώση τοίχων χωρισμάτων Bunge

Οι κινητοί τοίχοι χωρισμάτων είναι μια μορφή προσωρινών τοίχων που χρησιμεύουν να διαιρέσουν ένα μεγάλο διάστημα σε 2 ή περισσότερα μικρά δωμάτια αντί των μόνιμων τοίχων. Οι επιτροπές μπορούν να καθοριστούν ως τοίχος με την υγιή λειτουργία μόνωσης. Όταν χρειάζεστε μεγάλο διάστημα, αποθηκεύστε ακριβώς τις επιτροπές μακριά. Η λειτουργία του κινητού χωρίσματος είναι πραγματικά εύκολη που ωφελεί τη ζωή των ανθρώπων πολλή.

1. Διαστημική διαχείριση

Οι κινητοί τοίχοι προσφέρουν μια αποτελεσματική διαστημική λύση για πολύ περιβάλλον συμπεριλαμβανομένης της αίθουσας συμποσίου ξενοδοχείων, της αίθουσας συνεδριάσεων, της αίθουσας έκθεσης, της αίθουσας συνδιαλέξεων, του διεθνούς κέντρου συμβάσεων, KTV, upscale των εστιατορίων, του κτιρίου γραφείων, του σχολείου, των νοσοκομείων και άλλων.

2. Έξυπνη χρήση του διαστήματος

Οι κινητοί τοίχοι χωρισμάτων μπορούν να εφαρμοστούν στο εσωτερικό διάστημα που μπορεί να σας βοηθήσει να διαιρέσετε ένα μεγάλο διάστημα σε διάφορα μικρά δωμάτια για το διαφορετικό fuction. Σε τελευταία ανάλυση, οι κινητοί τοίχοι χωρισμάτων μπορούν να μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε την απώτατη χρησιμοποίηση του διαστήματός μας.

3. Ακουστικός

Η κινητή σειρά τοίχων χωρισμάτων είναι η υψηλότερη σειρά προδιαγραφών πλήρως λειτουργικού, σύστημα χωρισμάτων μεμονωμένος-επιτροπής. Η ακουστική μόνωση μέχρι της μείωσης θορύβου 55db επιτυγχάνεται με έναν συνδυασμό λειτουργικών σφραγίδων κορυφών και κατώτατων σημείων, τα πολλαπλάσια infills υψηλής επίδοσης και ένα σχέδιο συνελεύσεων επιτροπής που επιτρέπει ένα ακουστικό σπάσιμο μεταξύ του πλαισίου και του εξωτερικού στρώματος.

4. Λειτουργία

Εφαρμόζουμε το κρεμώντας σύστημα στο σχέδιο του κινητού χωρίσματός μας. Δεν υπάρχει καμία διαδρομή πατωμάτων που εξασφαλίζει το χώρισμά μας χωρίς ρύπο και παρεμπόδιση. Αυτό το σύστημα εξασφαλίζει επίσης την εύκολη λειτουργία του χωρίσματός μας. Πρέπει ακριβώς να ωθήσετε το χώρισμα ελαφρώς και οι επιτροπές θα κινηθούν κατά μήκος της ανώτατης διαδρομής ομαλά.

5.Finishes

Η κατώτατη επιτροπή είναι MDF ή κοντραπλακέ, τα οποία είναι ατελές πρόσωπο.

Μπορείτε να κάνετε τη διακόσμηση στην περιοχή, όπως η ταπετσαρία, το χρώμα, κ.λπ.

Μπορούμε επίσης να παρέχουμε στο προϊόν το τελειωμένο πρόσωπο, όπως το ξύλινων, υφαμένη ύφασμα μελαμινών, faux και δέρμα.

Επιλέξτε από τις μοντέρνες καλύψεις μας υφάσματος ή δέρματος και έχει την επιλογή να έχει έναν μαλακό/σκληρά μια επιφάνεια.

Μπορούμε επίσης να παρέχουμε το χώρισμα γυαλιού για το συνδετήρα γυαλιού ή την επιτροπή πλαισίων αργιλίου

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γνώση τοίχων χωρισμάτων Bunge  0

Χρόνος μπαρ : 2020-04-30 09:11:06 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Buffy

Τηλ.:: 86 15899953127

Φαξ: 86-20-81717767

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)