Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd

Η υπόσχεσή μας παραμένει
Δώστε επιλογές κινητικότητας για τους πελάτες μας και τις ανάγκες τους
  • Κίνα Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
Στοιχεία Εταιρίας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Διανομέας-χονδρεμπόρου, Παράγοντας, Εξαγωγέας, Εταιρεία Εμπορίας, Πωλητής
Μάρκες: BUNGE
Αριθμός Υπαλλήλων: 50~80
Ετήσιες πωλήσεις: 5,000,000-8,000,000
Ιδρύθηκε Έτος: 2007
Εξαγωγή pc: 70% - 80%
Εισαγωγή

Guangdong Bunge η βιομηχανική Co. οικοδομικού υλικού, ΕΠΕ είναι επαγγελματική επιχείρηση στην κατασκευή των κινητών χωρισμάτων, δίπλωμα των πορτών, συρόμενες πόρτες, επίπλωση γραφείων. Επίσης καλλιτεχνικά σχεδιάζουμε και κάνουμε προσεκτικά την έρευνα και την ανάπτυξη (Ε&Α).

 

Κίνα Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Η επιχείρηση Ebunge έχει υιοθετήσει την προηγμένη τεχνολογία χωρισμάτων των ΗΠΑ, της Γερμανίας και της Δανίας. Έχουμε ένα επαγγελματικό προσωπικό με περισσότερο από 10 έτη εμπειρίας στο σχέδιο, την παραγωγή, και την εγκατάσταση. Επίσης, έχει ένα καλές σύστημα και μια ομάδα μεταπώλησης.

 

Κίνα Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

Τα προϊόντα μας (κινητά χωρίσματα και ακουστικές επιτροπές) χρησιμοποιούνται ευρέως στις αίθουσες συμποσίου ξενοδοχείων, αίθουσες συνεδριάσεων, αίθουσες έκθεσης, αίθουσες συνδιαλέξεων, διεθνή κέντρα συμβάσεων, KTVs, upscale εστιατόρια, κτίρια γραφείων, σχολεία, αίθουσες συνεδριάσεων νοσοκομείων, στάδια, s και ούτω καθεξής.

 

Κίνα Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

 

Σήμερα, η σύγχρονη τάση στα κτήρια χρειάζεται την περισσότερες ευελιξία και ευκολία, ακουστικός και soundproof να χρησιμοποιήσει το διάστημα των δωματίων τους. Οι περισσότεροι από τους χτίζοντας σχεδιαστές επιθυμούν να προετοιμάσουν ένα διάστημα ανοικτός-σχεδίων, με τα soundproof αποτελέσματα, και εύκολος να λειτουργήσουν. Η λύση στην ανάγκη του σχεδιαστή είναι τα κινητά χωρίσματα και οι ακουστικές επιτροπές.

 

Κίνα Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

 

Οι κινητοί τοίχοι χωρισμάτων μπορούν να προσαρμοστούν με τη διάφορη επιφάνεια τελειώνουν, όπως η μελαμίνη, MDF, το κοντραπλακέ, το ύφασμα και PU το δέρμα. Το τοπ κρεμώντας σύστημα με μόνο το ανώτατο όριο αλλά καμία διαδρομή πατωμάτων έτσι αυτό μπορεί να ωθηθεί και να τραβεί παντού εύκολα σύμφωνα με την κατεύθυνση των διαδρομών. Το δημοφιλέστερο πάχος επιτροπής είναι 85mm και το ύψος του μπορεί να είναι μέχρι 6 μέτρα. Και οι ξύλινοι και λειτουργικοί τοίχοι γυαλιού είναι διαθέσιμοι στο εργοστάσιό μας που μπορεί να καλύψει τις διαφορετικές απαιτήσεις των πελατών μας.

 

Κίνα Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 4

 

Κινητός κατασκευαστής τοίχων
◆Οι μεμονωμένες επιτροπές μπορούν να αποθηκευτούν μακριά για τη μέγιστη διαστημική χρήση.
◆Λειτουργικές ανώτατες και κατώτατες σφραγίδες για την αβίαστη λειτουργία.
◆Κατασκευή πλαισίων αργιλίου για την ενισχυμένη ακουστική.
◆Το σύστημα προσφέρει τα διάφορα επίπεδα υγιούς μείωσης
◆Μοναδικό σύστημα διαδρομής και μεταφορέων που εξασφαλίζει ήρεμη και εύκολη λειτουργία.
◆Πολυάριθμη επιτροπή που συσσωρεύει τις επιλογές για την πλήρη ευελιξία.
◆Κορυφή που κρεμιούνται και καμία διαδρομή πατωμάτων.
◆Η εκτενής σειρά των τερμάτων επιφάνειας μπορεί να είναι διαθέσιμη.

 

Κίνα Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 5

Κινητή παραγωγή τοίχων χωρισμάτων

Κίνα Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 6

 

Προσφέρουμε:

Μια πλήρης επαγγελματική υπηρεσία σχεδίου

◆Οδηγός ερευνών και εγκαταστάσεων

◆Χρησιμοποίηση των υλικών και των τμημάτων κορυφαίας ποιότητας

◆Μια πλήρως πεπειραμένη ομάδα εργασίας

◆Η συντήρηση συμβάλλεται να εξασφαλίσει το πολύτιμο προτέρημά ότι σας παραμένει στην πλήρη διαταγή εργασίας.

 

Κίνα Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 7

Κινητό εμπορευματοκιβώτιο φόρτωσης τοίχων χωρισμάτων

Κίνα Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 8

Κινητό εμπορευματοκιβώτιο φόρτωσης τοίχων χωρισμάτων

Κίνα Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 9

 

Ιστορία

Το Μάιο του 2007 – η επιχείρηση Bunge ιδρύθηκε σε Guangzhou, και σχεδιάστηκε για να παραγάγει το κινητό προϊόν τοίχων χωρισμάτων type100.

 

Τον Ιανουάριο του 2009 - η επιχείρηση Bunge ανέπτυξε επιτυχώς το υπερβολικα υψηλός διπλώνοντας σύστημα χωρισμάτων, υψηλό - τα υγιή προϊόντα συστημάτων χωρισμάτων μόνωσης, κινητό σύστημα χωρισμάτων γυαλιού, και καθιερώθηκαν 5 γραφεία στις άλλες πόλεις.

 

Τον Οκτώβριο του 2010 - η επιχείρηση Bunge κέρδισε «τον υψηλό - τα υλικά διακοσμήσεων ποιοτικών εμπορικών σημάτων,» «σύμβαση και κράτηση υπόσχονται τις μονάδες», και η αναπτυγμένη υπερπόντια αγορά πετυχαίνει.

 

Τον Ιούνιο του 2011 - η επιχείρηση Bunge πέρασε επιτυχώς τη διεθνή πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης ISO9001.

 

Το Νοέμβριο του 2012 - η επιχείρηση Bunge συμμετείχε στο σαουδικό υλικό που τα οικοδομικά υλικά παρουσιάζουν

 

Το Μάιο του 2013 - η επιχείρηση Bunge αναπτύχθηκε επιτυχώς εξαιρετικά - υψηλά - ήχος - προϊόντα απόδειξης και το περιβάλλον πλαίσιο - ήχος - γυαλί απόδειξης - κινούμενη οθόνη

 

Τον Ιανουάριο του 2014 - επιχείρηση Bunge στην Ινδονησία και τους Ηνωμένους πράκτορες

 

Τον Απρίλιο του 2015 - η επιχείρηση Bunge συμμετείχε έκθεση το 2015 Guangzhou εισαγωγών και εξαγωγής

Αναμένοντας με ενδιαφέρον το μέλλον, η επιχείρηση Bunge θα συνεχίσει να παρέχει το προϊόν καλής ποιότητας και την καλή υπηρεσία για κάθε πελάτη.

 

Τον Αύγουστο του 2016 - Bunge επιτυχή, κατασκευασμένα 9ms υψηλά παρουσιάζοντας δείγματα Ε&Α προϊόντων χωρισμάτων επιχείρησης έξοχα υψηλά στο εργοστάσιο. Μέχρι στιγμής, μπορούμε να κατασκευάσουμε μέχρι 13ms υψηλό.

 

Τώρα Bunge συνεχίζεται….

Υπηρεσία

 

Η υπηρεσία πλεονεκτήματός μας

 

1. Έχουμε την αναπτυσσόμενη και σχεδιάζοντας ομάδα μας, οι οποίοι εξασφαλίζουν τα τεχνολογικά και καινοτόμα προϊόντα μας για τους πελάτες.

2. Για οποιουσδήποτε πελάτες που έχουν οποιαδήποτε νέα ιδέα για μερικά προϊόντα, ακριβώς ξέρτε, μπορούμε σύμφωνα με την ιδέα σας να παρέχουμε ένα μοναδικό σχέδιο των προϊόντων.

3. Για οποιουσδήποτε πελάτες που μας στέλνουν τα δείγματα μερικών προϊόντων, θα σχεδιάσουμε και θα αναπτύξουμε καλύτερα βασισμένοι στα δείγματα.

4. Για κάθε πελάτη, θα επιλέξουμε το καλής εφαρμογής υλικό, και επίσης το καινοτόμο υλικό για τα προϊόντα τους.

5. Μπορούμε σύμφωνα με οποιοδήποτε σχέδιο πελατών να κάνουμε το δείγμα για τους.

6. Είμαστε εργοστάσιο κατασκευής, έτσι έχουμε τη δυνατότητα της μαζικής παραγωγής.

Κίνα Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Παγκόσμιας ποιότητας υπηρεσία

 

Τα ποιοτικά πρότυπα του Bunge είναι δεύτερα σε κανένα, όμως σε περίπτωση που το σύστημα χωρισμάτων σας χρειάζεται την επισκευή, οι εκπαιδευμένοι αντιπρόσωποί μας θα κάνουν τις επισκευές γρήγορα και επαγγελματικά. Το Bunge έχει το μεγαλύτερο δίκτυο των εκπαιδευμένων και εξουσιοδοτημένων επαγγελματιών υπηρεσιών στη βιομηχανία χωρισμάτων. Οπουδήποτε και να η δυνατότητά σας βρίσκεται, ή ο, τιδήποτε εμπορικό σήμα εσείς είναι κύριο, Bunge μπορεί να παρέχει σε σας την υπηρεσία.

Οι τεχνικοί Bunge εξουσιοδοτούνται στην υπηρεσία ή επισκευάζουν οποιεσδήποτε λειτουργικές πόρτες χωρισμάτων ή ακκορντέον που κατασκευάζονται από Bunge. Οι εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι υπηρεσιών Bunge λαμβάνουν την τρέχουσα κατάρτιση και έχουν πρόσβαση σε όλες τις πιό πρόσφατες τροποποιήσεις προϊόντων. Όχι μόνο επισκευάζουν τους λειτουργικούς τοίχους σας τους ενισχύουν.

Κίνα Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

Συμφωνίες συντήρησης

 

Οι εργαζόμενες ομάδες μας και οι ομάδες πωλήσεων μπορούν να εγγυηθούν μια υπηρεσία μεταπώλησης γρήγορης και υψηλής αποδοτικότητας για το προϊόν μας που πωλείται παντού του σφαιρικού.

Το Bunge έχει ένα πλήρες σύστημα ανεφοδιασμού για τα μέρη, τα οποία μπορούν να εγγυηθούν τις απαιτήσεις της επιχείρησης των εξαρτημάτων προϊόντων.

Όλος ο κινητός εξοπλισμός χρειάζεται τη στερεότυπη συντήρηση για να επεκτείνει τη ζωή του και να την κρατήσει ομαλά. Η στερεότυπη συντήρηση από τους εξουσιοδοτημένους τεχνικούς υπηρεσιών Bunge συστήνεται ιδιαίτερα για να συντηρήσει την επένδυσή σας και για να εξασφαλίσει έτη παρενόχληση-ελεύθερης λειτουργίας. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τις εγκαταστάσεις που εξαρτώνται από τα εισοδήματα από τις αίθουσες συνεδριάσεων, τις αίθουσες χορού τους, και τα δωμάτια συμποσίου.

Όταν έχετε μια συμφωνία συντήρησης, η στερεότυπη συντήρηση μπορεί να σχεδιαστεί όταν είναι κατάλληλο για τη δυνατότητά σας. Οι κανονικές εξετάσεις μπορούν να αποτρέψουν τα σοβαρά προβλήματα από την ανάπτυξη και την πρόκληση των πρόωρων επισκευών έκτακτης ανάγκης. Ο αντιπρόσωπος Bunge σας θα είναι ευτυχής να συζητήσει τα κέρδη και τις δαπάνες μιας συμφωνίας συντήρησης με σας.

Κίνα Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

Η ομάδα μας

Διάγραμμα οργάνωσης επιχείρησης

Προσαρμοσμένα προϊόντα

Το Bunge μπορεί να παρέχει όλο τον τοίχο μεγέθους ή χωρισμάτων σύμφωνα με το διαφορετικό πρόγραμμα. Συνεχίζουμε και τη νέα βελτίωση για να κάνουμε το καλύτερο προϊόν. Ο στόχος μας είναι να κάνουμε την καλύτερη ποιότητα και το υψηλό υγιές προϊόν τοίχων χωρισμάτων απόδειξης.

 

Υποστήριξη στις πωλήσεις

Η υποδοχή ερευνά από σε όλο τον κόσμο. Θα επιθυμούσαμε να σας στείλουμε την καλύτερη αναφορά μας σύμφωνα με την απαίτησή σας.

 

Εγκατάσταση και κατάρτιση

Όταν διατάζετε το προϊόν τοίχων χωρισμάτων μας, θα στείλουμε το σχέδιο εγκαταστάσεών μας σας για να σας βοηθήσουμε να εγκαταστήσετε, εάν ανάγκη που μπορούμε επίσης να στείλουμε την τεχνική εφαρμοσμένη μηχανική μας που βοηθά για σας που εγκαθιστάτε και που εκπαιδεύετε τους εργαζομένους σας πώς να εγκαταστήσουμε τη διαδρομή και να ενεργοποιήσουμε την επιτροπή χωρισμάτων με το σωστό τρόπο. Όταν έχετε οποιαδήποτε προβλήματα κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, θα θέλαμε εσείς σας βοηθάμε να την λύσετε οποτεδήποτε.

 

Τεχνική υπηρεσία

Η τεχνική ομάδα υπηρεσιών Bunge είναι πολύ πεπειραμένη στο προϊόν καλής ποιότητας σχεδιασμού και προϊόντων τοίχων χωρισμάτων. Είμαστε σε θέση να παρέχουμε ότι η υποστήριξη στο χώρισμα προσαρμόζει, χωρίζει τη συντήρηση, το σχέδιο εφαρμοσμένης μηχανικής, το σχέδιο κατασκευής και τη ανάπτυξη προϊόντος.

 

Ποιοτικός έλεγχος

Με τις μεθόδους επιθεώρησης κατανόησής μας, ο ποιοτικός έλεγχός μας καλύπτει το υλικό του αλουμινίου, βάρος της διαδρομής, υγιές ποσοστό απόδειξης, δύναμη κατανόησης και ούτω καθεξής. Η πεπειραμένη ομάδα QA μας είναι σε θέση να ελέγξει την ποιότητα οποιοσδήποτε κατά τη διάρκεια της παραγωγής, ή πριν από την αποστολή, για να εγγυηθεί ότι ο πελάτης μας θα λάβει μόνο το προϊόν καλής ποιότητας, όχι πρόβλημα.

Κίνα Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1