Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις επιχείρησης
καλής ποιότητας Κινητοί τοίχοι χωρισμάτων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Κινητοί τοίχοι χωρισμάτων για τις πωλήσεις
Είχαμε εγκαταστήσει τον τοίχο χωρισμάτων - επέλυσε καλά και ο πελάτης μας είναι ευτυχής. Έτσι θα επιθυμούσαμε να σας ευχαριστήσουμε για την παράδοση υψηλή - ποιοτικά αγαθά

—— Ειλικρινής

Είμαι τόσο ευτυχής να συνεργαστώ με Bunge. Τα προϊόντα τους με την καλή ποιότητα και την αρκετά ανταγωνιστική τιμή. Οι πελάτες μου το συμπαθούν πάρα πολύ.

—— Χάριτος

Έχουμε πολλή επιχείρηση με Bunge από το 2011, ελπίζω ότι έχουμε περισσότερες διαταγές και συνεχίζουν να δίνουν την καλύτερες υπηρεσία και την ποιότητά μας.

—— Ρότζερ

Το Bunge είναι πολύ σοβαρό και ο αρμόδιος προμηθευτής, τοίχοι χωρισμάτων έχει την καλή ποιότητα και την υψηλή υγιή απόδειξη.

—— ο Κάρολος

Είμαι Online Chat Now

Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd

1 2 3 4 5 6 7
Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd
Ομάδα χωρισμάτων Bunge ΕΟΡΤΑΣΜΌΣ ΕΠΕΤΕΊΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΊΩΝ BUNGE Ομάδα χωρισμάτων Bunge Ομάδα χωρισμάτων Bunge Ομάδα χωρισμάτων Bunge Ομάδα χωρισμάτων Bunge Ομάδα χωρισμάτων Bunge

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Παράγοντας
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : BUNGE
Αριθμός Υπαλλήλων : 50~80
Ετήσιες πωλήσεις : 5,000,000-8,000,000
Ιδρύθηκε Έτος : 2007
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

 

Η υπηρεσία πλεονεκτήματός μας

 

1. Έχουμε την αναπτυσσόμενη και σχεδιάζοντας ομάδα μας, οι οποίοι εξασφαλίζουν τα τεχνολογικά και καινοτόμα προϊόντα μας για τους πελάτες.

2. Για οποιουσδήποτε πελάτες που έχουν οποιαδήποτε νέα ιδέα για μερικά προϊόντα, ακριβώς ξέρτε, μπορούμε σύμφωνα με την ιδέα σας να παρέχουμε ένα μοναδικό σχέδιο των προϊόντων.

3. Για οποιουσδήποτε πελάτες που μας στέλνουν τα δείγματα μερικών προϊόντων, θα σχεδιάσουμε και θα αναπτύξουμε καλύτερα βασισμένοι στα δείγματα.

4. Για κάθε πελάτη, θα επιλέξουμε το καλής εφαρμογής υλικό, και επίσης το καινοτόμο υλικό για τα προϊόντα τους.

5. Μπορούμε σύμφωνα με οποιοδήποτε σχέδιο πελατών να κάνουμε το δείγμα για τους.

6. Είμαστε εργοστάσιο κατασκευής, έτσι έχουμε τη δυνατότητα της μαζικής παραγωγής.

 

Παγκόσμιας ποιότητας υπηρεσία

 

Τα ποιοτικά πρότυπα του Bunge είναι δεύτερα σε κανένα, όμως σε περίπτωση που το σύστημα χωρισμάτων σας χρειάζεται την επισκευή, οι εκπαιδευμένοι αντιπρόσωποί μας θα κάνουν τις επισκευές γρήγορα και επαγγελματικά. Το Bunge έχει το μεγαλύτερο δίκτυο των εκπαιδευμένων και εξουσιοδοτημένων επαγγελματιών υπηρεσιών στη βιομηχανία χωρισμάτων. Οπουδήποτε και να η δυνατότητά σας βρίσκεται, ή ο, τιδήποτε εμπορικό σήμα εσείς είναι κύριο, Bunge μπορεί να παρέχει σε σας την υπηρεσία.

Οι τεχνικοί Bunge εξουσιοδοτούνται στην υπηρεσία ή επισκευάζουν οποιεσδήποτε λειτουργικές πόρτες χωρισμάτων ή ακκορντέον που κατασκευάζονται από Bunge. Οι εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι υπηρεσιών Bunge λαμβάνουν την τρέχουσα κατάρτιση και έχουν πρόσβαση σε όλες τις πιό πρόσφατες τροποποιήσεις προϊόντων. Όχι μόνο επισκευάζουν τους λειτουργικούς τοίχους σας τους ενισχύουν.

 

Συμφωνίες συντήρησης

 

Οι εργαζόμενες ομάδες μας και οι ομάδες πωλήσεων μπορούν να εγγυηθούν μια υπηρεσία μεταπώλησης γρήγορης και υψηλής αποδοτικότητας για το προϊόν μας που πωλείται παντού του σφαιρικού.

Το Bunge έχει ένα πλήρες σύστημα ανεφοδιασμού για τα μέρη, τα οποία μπορούν να εγγυηθούν τις απαιτήσεις της επιχείρησης των εξαρτημάτων προϊόντων.

Όλος ο κινητός εξοπλισμός χρειάζεται τη στερεότυπη συντήρηση για να επεκτείνει τη ζωή του και να την κρατήσει ομαλά. Η στερεότυπη συντήρηση από τους εξουσιοδοτημένους τεχνικούς υπηρεσιών Bunge συστήνεται ιδιαίτερα για να συντηρήσει την επένδυσή σας και για να εξασφαλίσει έτη παρενόχληση-ελεύθερης λειτουργίας. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τις εγκαταστάσεις που εξαρτώνται από τα εισοδήματα από τις αίθουσες συνεδριάσεων, τις αίθουσες χορού τους, και τα δωμάτια συμποσίου.

Όταν έχετε μια συμφωνία συντήρησης, η στερεότυπη συντήρηση μπορεί να σχεδιαστεί όταν είναι κατάλληλο για τη δυνατότητά σας. Οι κανονικές εξετάσεις μπορούν να αποτρέψουν τα σοβαρά προβλήματα από την ανάπτυξη και την πρόκληση των πρόωρων επισκευών έκτακτης ανάγκης. Ο αντιπρόσωπος Bunge σας θα είναι ευτυχής να συζητήσει τα κέρδη και τις δαπάνες μιας συμφωνίας συντήρησης με σας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Buffy

Τηλ.:: 86-20-81718567-15899953127

Φαξ: 86-20-81717767

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)