• Ενωμένη μετακινούμενη αίθουσα συνδιαλέξεων κρατικού ύφους που διπλώνει τους γλιστρώντας τοίχους χωρισμάτων
  • Ενωμένη μετακινούμενη αίθουσα συνδιαλέξεων κρατικού ύφους που διπλώνει τους γλιστρώντας τοίχους χωρισμάτων
  • Ενωμένη μετακινούμενη αίθουσα συνδιαλέξεων κρατικού ύφους που διπλώνει τους γλιστρώντας τοίχους χωρισμάτων
  • Ενωμένη μετακινούμενη αίθουσα συνδιαλέξεων κρατικού ύφους που διπλώνει τους γλιστρώντας τοίχους χωρισμάτων
Ενωμένη μετακινούμενη αίθουσα συνδιαλέξεων κρατικού ύφους που διπλώνει τους γλιστρώντας τοίχους χωρισμάτων

Ενωμένη μετακινούμενη αίθουσα συνδιαλέξεων κρατικού ύφους που διπλώνει τους γλιστρώντας τοίχους χωρισμάτων

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Guangzhou, Κίνα
Μάρκα: EBUNGE
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: Τύπος 65 γλιστρώντας τοίχοι χωρισμάτων

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 τετραγωνικό μέτρο
Τιμή: USD86-140/m²
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χαρτοκιβώτιο, έξω με ξύλινο κουτί.
Χρόνος παράδοσης: διαπραγματεύσιμος
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 50000 μ ² το μήνα
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Όνομα προϊόντων: Γλιστρώντας τοίχοι χωρισμάτων Ακαθάριστο βάρος: 25 kg/m ²
Ύφος: Ενωμένο κρατικό ύφος Εφαρμογή: Χώρισμα αίθουσας συνδιαλέξεων
Χρώμα: ξύλινο σιτάρι Χαρακτηριστικό γνώρισμα: μετακινούμενος
Υψηλό φως:

Δίπλωμα των γλιστρώντας τοίχων χωρισμάτων

,

Μετακινούμενοι γλιστρώντας τοίχοι χωρισμάτων

Περιγραφή προϊόντων

Ενωμένη μετακινούμενη αίθουσα συνδιαλέξεων κρατικού ύφους που διπλώνει τους γλιστρώντας τοίχους χωρισμάτων

Ενωμένη μετακινούμενη αίθουσα συνδιαλέξεων κρατικού ύφους που διπλώνει τους γλιστρώντας τοίχους χωρισμάτων
 
 
Πώς να διατηρήσει τους γλιστρώντας τοίχους χωρισμάτων;
 
1. Συντήρηση διαδρομής

1. Η γλιστρώντας διαδρομή τοίχων χωρισμάτων διαιρείται σε υψηλής ποιότητας διαδρομή κραμάτων αργιλίου και διαδρομή χάλυβα. Κατά την εκτέλεση της συντήρησης, ωθήστε αρχικά τους γλιστρώντας τοίχους χωρισμάτων στο κρυμμένο πιάτο ή αφαιρέστε την πόρτα στην επιθεώρηση διαδρομής που ανοίγει, και τον έλεγχο εάν η διαδρομή φοριέται, εάν η παραμόρφωση ή η πτώση έχει σοβαρές επιπτώσεις στη χρήση της πόρτας. Εάν υπάρχει μια σοβαρή κατάσταση, παρακαλώ σταματήστε την αμέσως, και ειδοποιήστε τον κατασκευαστή εγκαίρως για την επαγγελματικές επιθεώρηση και τη διόρθωση δοκιμίων.

2. Αποφύγετε τα βαριά αντικείμενα άμεσα τις συρόμενες ράγες τοίχων χωρισμάτων (ή τις πόρτες), και αποφύγετε τα αιχμηρά αντικείμενα τις ράγες και τις γρατσουνιές, οι οποίες έχουν επιπτώσεις στην εμφάνιση.

3. Χρησιμοποιήστε ένα μαλακό ύφασμα για να καθαρίσετε το λαδώνοντας πετρέλαιο στις ράγες, και σκουπίστε έπειτα από το υπόλειμμα με το άρωμα πεύκων.

4. Αφότου ολοκληρώνονται τα ανωτέρω βήματα, το άσπρο λαδώνοντας ελαιοδοχείο προστίθεται. Το λαδώνοντας πετρέλαιο προστίθεται γενικά με ένα κατάλληλο ποσό λαδώνοντας πετρελαίου σε κάθε διάστημα 600mm στη διαδρομή.

2. Συντήρηση επιτροπής τοίχων χωρισμάτων ολίσθησης

1. Μετά από να ωθήσει το γλιστρώντας τοίχο χωρισμάτων σε μια σταθερή θέση στη σειρά, τον έλεγχο εάν ο γλιστρώντας τοίχος χωρισμάτων πέφτει ή το χάσμα μεταξύ της πόρτας και της πόρτας είναι ανώμαλος. Εάν αυτό συμβαίνει, χρησιμοποιήστε ένα open-end γαλλικό κλειδί για να ισοπεδώσετε το ύψος της συρόμενης πόρτας πάνω-κάτω, και ελέγξτε εάν το χάσμα μεταξύ της πόρτας και της πόρτας είναι κάθετα συνεπές. Ρυθμίστε τη συρόμενη πόρτα στο επίπεδο και το χάσμα μεταξύ των πορτών είναι το ίδιο.

2. Ο έλεγχος εάν η κρεμώντας ρόδα είναι χαλαρή, σε αυτή την περίπτωση, παρακαλώ σφίγγει την κρεμώντας ρόδα.

3. Ο έλεγχος εάν η κρεμώντας ρόδα έχει φορεθεί σοβαρά, η οποία έχει επηρεάσει την κανονική ολίσθηση της συρόμενης πόρτας, ενδεχομένως, παρακαλώ ειδοποιεί τον κατασκευαστή για να το αντικαταστήσει.

4. Ο έλεγχος εάν υπάρχουν οποιεσδήποτε βίδες χαλαρές στο περιβάλλον πλαίσιο της συρόμενης πόρτας, ενδεχομένως, παρακαλώ το σφίγγει.

5. Έλεγχος εάν οι λαστιχένιες λουρίδες γύρω από το πλαίσιο της συρόμενης πόρτας γερνούν ή σπασμένος. Εάν έχει επιπτώσεις στην υγιή απόδοση μόνωσης, παρακαλώ ειδοποιήστε τον κατασκευαστή για να το αντικαταστήσετε ή να το αντικαταστήσετε οι ίδιοι.

6. Έλεγχος εάν η λειτουργούσα λαβή είναι εύκαμπτη και κανονική για τη λειτουργία της κίνησης πάνω-κάτω μέσα στη συρόμενη πόρτα τοίχων χωρισμάτων. Εάν ο ανώτερος και χαμηλότερα υποστήριξη δεν μπορεί να υποστηριχθεί ή δεν μπορεί να περιστραφεί, παρακαλώ ειδοποιήστε τον κατασκευαστή για να στείλετε έναν επαγγελματία για την επισκευή, και μην επισκευάστε από μόνοι σας.

7. Μην φέρτε τα εύφλεκτα αντικείμενα κοντά στη συρόμενη πόρτα τοίχων χωρισμάτων για να αποφύγετε την πυρκαγιά.

8. Χρησιμοποιήστε το γλιστρώντας τοίχο χωρισμάτων σωστά, μην τον τινάξτε ή μην τον ωθήστε ή τραβήξτε πάρα πολύ σκληρά για να αποφύγετε τη ζημία στα μέρη, παρακαλώ να λειτουργήσει σύμφωνα με τις οδηγίες.

9. Ο καθαριστής μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καθαρίσει το πλαίσιο της συρόμενης πόρτας τοίχων χωρισμάτων. Διαφορετικά προϊόντα καθαρισμού χρήσης σύμφωνα με τους διαφορετικούς λεκέδες. Αποφύγετε τους ισχυρούς όξινους καθαριστές για να αποφύγει την επιφάνεια του πλαισίου.

10. Προκειμένου να ενισχυθεί η ζωή υπηρεσιών του τοίχου χωρισμάτων, παρακαλώ διορίστε ένα αφιερωμένο πρόσωπο για να το χρησιμοποιήσετε και να εκτελέσετε τακτικά την αποτελεσματική συντήρηση.

11. Εάν υπάρχει τίποτα που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί από μόνοι σας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας συντήρησης, παρακαλώ να έρθει σε επαφή με τον κατασκευαστή εγκαίρως.

Ενωμένη μετακινούμενη αίθουσα συνδιαλέξεων κρατικού ύφους που διπλώνει τους γλιστρώντας τοίχους χωρισμάτων 0

 

Πλεονεκτήματα

 

Οι γλιστρώντας τοίχοι χωρισμάτων EBUNGE, για να επιτύχουν τον ολικό, πολυ-διαστημικό εύκαμπτο χωρισμό προοπτικής, μπορούν να είναι επαναλαμβανόμενο δίπλωμα, διαστημική επαναχρησιμοποίηση, ενέργεια - η αποταμίευση, απλός και γενναιόδωρος, κατέδειξε πλήρως καταδεικνύει την τέχνη του εσωτερικού διαστήματος του διαστήματος.

 

Υψηλός - ποιότητα. Η χρήση των φιλικών προς το περιβάλλον υλικών, εκπομπή φορμαλδεΰδης σύμφωνα με τα εθνικά πρότυπα {1.5mg/Λ}, το γλιστρώντας υλικό τοίχων χωρισμάτων έχει ισχυρός, ανθεκτικός (αντίσταση γδαρσίματος), την πυροπροστασία, αντι-παραμόρφωση, αντι-εύφλεκτο, αντι-γήρανση, σταθερότητα, etc.anti-γήρανση

 

Υψηλός θόρυβος. Πλήρως ανταποκριθείτε στα πέντε αστέρων πρότυπα θορύβου ξενοδοχείων, η υψηλότερη υγιής μόνωση μέχρι 55db (περισσότερο από 30% ισχυρότερο από τη συνηθισμένη εσωτερική μόνωση τοίχων)

 

Ευρύ φάσμα των εφαρμογών. Γλιστρώντας τοίχοι χωρισμάτων που χρησιμοποιούνται στην αίθουσα συμποσίου ξενοδοχείων αστεριών, αίθουσα συνδιαλέξεων, αίθουσα έκθεσης, γραφείο, πολλών χρήσεων

αίθουσα, αίθουσα χορού, δωμάτιο κατάρτισης, στούντιο, αίθουσα Συνθηκών, κ.λπ.

 

 

Τεχνικές λεπτομέρειες

 

Σειρά BG65 BG85 BG100
Αναστολή επιτροπής Κορυφή που κρεμιέται μόνο Κορυφή που κρεμιέται μόνο Κορυφή που κρεμιέται μόνο
Πάχος επιτροπής 65mm 85mm 100mm
Ανώτατο ύψος 4000mm 6000mm 18000mm
Πλάτος επιτροπής 500-1200 χιλ. 500-1200 χιλ. 500-1200 χιλ.
Υλικό προσώπου 9mm 9mm 12 χιλ.
Πόρτες περασμάτων Ενιαία πόρτα ή διπλή πόρτα
Υγιής μόνωση 28-38dB RW 28-42dB RW 32-50dB RW
Τελειώστε το υλικό Κοντραπλακέ, MDF, φύλλο πλαστικού, μελαμίνη, πίνακας γύψου, ύφασμα, δέρμα, πίνακας μόνωσης, αλεξίπυρος πίνακας, έγγραφο τοίχου, βινύλιο, ζωγραφική, κ.λπ. (που προσαρμόζονται)

 

 

 

 
 

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Ενωμένη μετακινούμενη αίθουσα συνδιαλέξεων κρατικού ύφους που διπλώνει τους γλιστρώντας τοίχους χωρισμάτων θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.