Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις επιχείρησης
καλής ποιότητας Κινητοί τοίχοι χωρισμάτων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Κινητοί τοίχοι χωρισμάτων για τις πωλήσεις
Είχαμε εγκαταστήσει τον τοίχο χωρισμάτων - επέλυσε καλά και ο πελάτης μας είναι ευτυχής. Έτσι θα επιθυμούσαμε να σας ευχαριστήσουμε για την παράδοση υψηλή - ποιοτικά αγαθά

—— Ειλικρινής

Είμαι τόσο ευτυχής να συνεργαστώ με Bunge. Τα προϊόντα τους με την καλή ποιότητα και την αρκετά ανταγωνιστική τιμή. Οι πελάτες μου το συμπαθούν πάρα πολύ.

—— Χάριτος

Έχουμε πολλή επιχείρηση με Bunge από το 2011, ελπίζω ότι έχουμε περισσότερες διαταγές και συνεχίζουν να δίνουν την καλύτερες υπηρεσία και την ποιότητά μας.

—— Ρότζερ

Το Bunge είναι πολύ σοβαρό και ο αρμόδιος προμηθευτής, τοίχοι χωρισμάτων έχει την καλή ποιότητα και την υψηλή υγιή απόδειξη.

—— ο Κάρολος

Είμαι Online Chat Now

Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd

1 2 3 4 5 6 7
Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd
Ομάδα χωρισμάτων Bunge ΕΟΡΤΑΣΜΌΣ ΕΠΕΤΕΊΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΊΩΝ BUNGE Ομάδα χωρισμάτων Bunge Ομάδα χωρισμάτων Bunge Ομάδα χωρισμάτων Bunge Ομάδα χωρισμάτων Bunge Ομάδα χωρισμάτων Bunge

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Παράγοντας
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : BUNGE
Αριθμός Υπαλλήλων : 50~80
Ετήσιες πωλήσεις : 5,000,000-8,000,000
Ιδρύθηκε Έτος : 2007
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Το Μάιο του 2007 – η επιχείρηση Bunge ιδρύθηκε σε Guangzhou, και σχεδιάστηκε για να παραγάγει το κινητό προϊόν τοίχων χωρισμάτων type100.

 

Τον Ιανουάριο του 2009 - η επιχείρηση Bunge ανέπτυξε επιτυχώς το υπερβολικα υψηλός διπλώνοντας σύστημα χωρισμάτων, υψηλό - τα υγιή προϊόντα συστημάτων χωρισμάτων μόνωσης, κινητό σύστημα χωρισμάτων γυαλιού, και καθιερώθηκαν 5 γραφεία στις άλλες πόλεις.

 

Τον Οκτώβριο του 2010 - η επιχείρηση Bunge κέρδισε «τον υψηλό - τα υλικά διακοσμήσεων ποιοτικών εμπορικών σημάτων,» «σύμβαση και κράτηση υπόσχονται τις μονάδες», και η αναπτυγμένη υπερπόντια αγορά πετυχαίνει.

 

Τον Ιούνιο του 2011 - η επιχείρηση Bunge πέρασε επιτυχώς τη διεθνή πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης ISO9001.

 

Το Νοέμβριο του 2012 - η επιχείρηση Bunge συμμετείχε στο σαουδικό υλικό που τα οικοδομικά υλικά παρουσιάζουν

 

Το Μάιο του 2013 - η επιχείρηση Bunge αναπτύχθηκε επιτυχώς εξαιρετικά - υψηλά - ήχος - προϊόντα απόδειξης και το περιβάλλον πλαίσιο - ήχος - γυαλί απόδειξης - κινούμενη οθόνη

 

Τον Ιανουάριο του 2014 - επιχείρηση Bunge στην Ινδονησία και τους Ηνωμένους πράκτορες

 

Τον Απρίλιο του 2015 - η επιχείρηση Bunge συμμετείχε έκθεση το 2015 Guangzhou εισαγωγών και εξαγωγής

Αναμένοντας με ενδιαφέρον το μέλλον, η επιχείρηση Bunge θα συνεχίσει να παρέχει το προϊόν καλής ποιότητας και την καλή υπηρεσία για κάθε πελάτη.

 

Τον Αύγουστο του 2016 - Bunge επιτυχή, κατασκευασμένα 9ms υψηλά παρουσιάζοντας δείγματα Ε&Α προϊόντων χωρισμάτων επιχείρησης έξοχα υψηλά στο εργοστάσιο. Μέχρι στιγμής, μπορούμε να κατασκευάσουμε μέχρι 13ms υψηλό.

 

Τώρα Bunge συνεχίζεται….

Στοιχεία επικοινωνίας
Guangdong Bunge Building Material Industrial Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Buffy

Τηλ.:: 86-20-81718567-15899953127

Φαξ: 86-20-81717767

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)